SİİRT / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Mrt

ÖZEL eğitim öğrencilerinden anlamlı resimler.Merve Hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Zorbalık hakkında pano çalışması yapan Rehber öğretmenimiz Meryem UTKUN hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz bahçesinde 6 şubat depreminin yıl dönümü bir dakika için saygı duruşunda bulunuldu.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Neriman KILIÇÇIOĞLU'nun öğrencileri farkındalık oluşturmak için  okul bahçesi,koridorlarda temizlik yaptılar.Okul müdürü Naci BAYKARA dinimizin temizliğe önem verdiğini,temizliğin insan olmanın gereği olduğunu söyledi.Okul yönetimi  olarak bütün etkinlerde öğretmenlerin yanlarında olduğunu dile getirdi.Bu güzel etkinlikten dolayı Neriman KILIÇÇIOĞLU ve öğrencilerine teşekkür etti.

Mrt

Siirt sağlık müdürlüğüne bağlı toplum sağlığı merkezi tarafından okulumuzda ağız diş taraması yapılmıştır.Toplum sağlığı çalışanlarına ve okulumuz öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kas

Ana sınıfı öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.Nesret İNAN Ögretmenimizi ve ögrencilerini tebrik ederiz.