SİİRT / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

May

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak.

Nis

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve çocuklara o günün bayram ilan edildiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilimiz etkinlikleri kapsamında düzenlenen törenlerde coşku, sevinç, içinde kutlandı.Okulumuz idarecileri, öğretmenleri,öğrencileri  törene eksiksiz olarak katıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için pano hazırlayan Derya URAS KARAKAŞ, Çiğdem YILMAZ,Esma MURTAZAOĞLU, Ahmet ŞEN hocamıza çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencileri Kitap fuarını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz beğendikleri kitapları alma imkanı elde ettiler.

Şbt

Zorbalık hakkında pano çalışması yapan Rehber öğretmenimiz Meryem UTKUN hocamıza teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz bahçesinde 6 şubat depreminin yıl dönümü bir dakika için saygı duruşunda bulunuldu.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Neriman KILIÇÇIOĞLU'nun öğrencileri farkındalık oluşturmak için  okul bahçesi,koridorlarda temizlik yaptılar.Okul müdürü Naci BAYKARA dinimizin temizliğe önem verdiğini,temizliğin insan olmanın gereği olduğunu söyledi.Okul yönetimi  olarak bütün etkinlerde öğretmenlerin yanlarında olduğunu dile getirdi.Bu güzel etkinlikten dolayı Neriman KILIÇÇIOĞLU ve öğrencilerine teşekkür etti.

Kas

Ana sınıfı öğrencilerimiz Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.Nesret İNAN Ögretmenimizi ve ögrencilerini tebrik ederiz.